Η επιχείρηση

Η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΚΟΛΙΜΑΔΗΣ ιδρύθηκε το 1981 από τον Χρήστο Κολιμάδη.

Στον τομέα της, πρωταγωνίστησε στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και των γύρω Νομών, παρέχοντας υπηρεσίες σιδηροκατασκευών ποιότητας, αντοχής.

Η οικογενειακή επιχείρηση στην πορεία της επένδυσε στην εξειδίκευση και στην χρήση της τεχνολογίας ακολουθώντας πάντα ανοδική πορεία.
Το 2003 είναι χρονιά σταθμός αφού η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του Νίκου Κολιμάδη και μετεγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητους χώρους, στην περιοχή Βάλτος στην Ρίζα Ξυλοκάστρου. Σε έκταση 5.000 τ.μ με στεγασμένα εργαστήρια 1.500 τ.μ η επιχείρηση ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΚΟΛΙΜΑΔΗΣ διαθέτει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας σε μηχανές μεταποίησης λαμαρίνας. Στράτζα cnc, ψαλίδι cnc με πλήρη έλεγχο από ηλεκτρονικό υπολογιστή, ραουλιέρα πλήρως αυτοματοποιημένη, και ζουμπαδοψάλιδο υψηλής ακρίβειας.

Η ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΚΟΛΙΜΑΔΗΣ αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την πείρα και επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογία αλλά και εργοδοτώντας προσοντούχους και εξειδικευμένους τεχνικούς μετάλλου, είναι σε θέση και χειρίζεται οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή μεταλλική και σύμμεικτη προσφέροντας εγγυημένης ποιότητας έργα από απλές μεταλλικές κατασκευές μέχρι μεταλλικά κτήρια βιομηχανικής χρήσης.

Η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι συνώνυμο με την «ΜΕΤΑΛΛΟΝ ΚΟΛΙΜΑΔΗΣ».